Aug 15, 2010

1 shade

By julie"anne at 10:59 AM

Xperasan lak tiap kali shopping bli kaler sama..satu pmbaziran!

Aug 13, 2010

first day 1 + 2 = 3; first day 3

By julie"anne at 5:09 PM
First day 1 adalah puasa di musim summer, dan first day 2 adalah bekerja..so bila first day berpuasa pada hari bekerja menjadikannya first day-3. Faham x? mathematik je ni..hau3..

puasa start pukul 4:30 a.m. buka pukul 8:45 p.m.. lama kan..16 jam poser..kate summer..huuu...

seperti yang diistiharkan di flyer2 yang diambil dari kedai turki, maka termaktublah puasa start hari rabu..dh la xde mende kat umah tu..kate kerja..mmg bizi ah..xsempat pn nk masak..so harus la xde stok.. makanya pagi rabu tu naikla tram menuju ke zara markt untuk beli daging..gile, daging pn beli kat zara..kat klcc ade ke? lol!!

petang tu pn kerja..biasa la poser..xkn xlapar kan..lapar ke?hauhauhau.. xla sangat..sebab keje cuma tukang lipat kotak je..penat pn ala2 manja je la..pastu masa rehat nak pulun wat kotak bnyak2..kate nk escape jap kan ms buke nnt..kang macik2 tu nak guna kotak xde, masalah pulak.tapi pacik mohamed soh kuar rehat gak..rehat kena rehat.ceyhh mule2 ikut ah..pastu dia dh ilang dr pandangan g la buat kotak semula...

sian kat yu..dia keje berat..dah la berat, pompuan tu keje lambat..seme dia yg kena buat.dah la ade macik turki-rusia yang bossy.huhu..dahla soh dia tolong buat kotak utk kumpulan macik manu..haha..pandai je kan bg kumpulan..padahal kumpulan yu pn nk guna kotak yg sama..

pas rehat, kotak2 saya dah banyak la..macik regina tanya, nape masuk awal sgt ni..saye pn xplen la..dia pn cakap..ala..ye ke? xpe je sbnrnye kalo nk rehat..kitorg leh kaver..ceyh3..tiba2 macik dr kumpulan yu datang curi kotak saya, sebab dorg dh xcukup kotak n pompuan tu buat lmbt.. dang! rasa nk nangis ngadu kat macik regina..seme pn concern..sape yg amik? nape ni? nape ni? hahaha.. rasa macam kanak2 nangis sebab budak besar nuli n curi mainan je..bodo lak rs..

pastu siap macik manu tolong buat kotak masa free time..lol! macik manu soh g rehat 5 mnit, balik rehat dorg dh ssun kotak kat tepi..macik manu cakap..ni kotak2 ko..jgn nangis2 lagi..haha..xde la..keh3..

kumpulan yu terus giat mencuri kotak ai..ai dh pasrah dh..sebab sian tgk yu..lgpn dia yg tlg kan..xkisah laaa..pastu sebab kotak saya dah macam ckup, saya pn g tlg dorg wat kotak..

tiba masa yang ditunggu2, gi la sorg2 masuk bilik locker utk berbuka, ajak yu, tp dia blm gtau ketua dia..tu la pasal kena gtau awal2..kan senang dpt makan..walopn hanya sebijik roti ngan salami..sadis x buka saye? sedih kan3..huhu..tapi ttp terharu, sebab macik2 tu sgt understanding..walopn macik manu smpi sekarang xfhm nape kena poser, sedangkan kite perlukan 2liter air setiap hr..dan saya pn mls nk bg dia fhm..mn nk ssun ayat jerman lagi..huhu..sabar je la..pas rehat tggl sejam je nk smbung keje..kemudian feierabend!!!

balik rumah malam tu rs kaputt pulak..rebus ayam, buuat sup..makan pn sikit je..igt nk smbung ms sahur..alarm pukul 3 sekadar bunyi jek..dah padam tdo blk..huhu..

Deine,
Related Posts with Thumbnails
 

julie"anne Copyright © 2006-2030 julie"anne Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez